Dansk webshop
Fri fragt ved køb over 600,-
Levering 2-3 hverdage

Køb dit cykeltøj her

EA Cycling - Billigt Cykeltøj til både herrer og damer

Vi har skabt denne online butik for danske cykelryttere, der har stået i samme situation som os. Nemlig at mangle nyt lækkert, moderne cykeltøj, og så finde ud af, at det koster det hvide ud af øjnene. Vi har derfor startet et samarbejde med bla. cykeltøjsproducenten Monton, der har formået at lave nogle produkter der oser af, at de har været mange år i cykelsporten. Trods den unægtelige gode kvalitet, så er prisen helt i bund. Det mener vi er opskriften på en fed kultur, hvor man kan være påklædt som en professionel, uden at man behøver at tage et lån i banken.

Vi kan med ro i maven sige, at vores produkter egner sig til enhver cykelrytter, som ikke vil gå på kompromis med hverken stil, pasform, kvalitet eller performance. Vi har nemlig selv testet tøjet, og vi er helt vilde med det. Da vi testede tøjet, var vores første indstyk, at tøjet var super komfortabelt at have på. Det gav os en eksklusiv følelse med den lækre tætsiddende pasform. EA Cycling forhandler cykeltøj til både herrer og damer, og produkter som svedundertrøjer og løse ærmer er unisex.

Er du ny i sporten, så er EA Cycling også et godt sted at starte. Både fordi vores produkter er i top, men også fordi vi sætter en lid i at hjælpe nye cykelryttere godt på vej i sporten. Vi startede i 2020 en Instagram side, hvor vi rådgiver og laver opslag omkring cykling, som er rettet imod den mindre erfarne cykelrytter.

Den ene del af duoen bag EA Cycling, Emil Ravnsholt, har en fortid som fuldtids cykelrytter på eliteplan. Emil kørte 3 år i den danske A klasse, hvor 2 af årene var på det Bornholmske kontinentalhold Team Almeborg - Bornholm. Emil har cyklet siden han var 11 år gammel, og det giver ham over 15 års erfaring og indsigt i sporten. Den anden del af duoen, Anne Holmskov har ikke den store erfaring indenfor cykelsporten, men har altid haft en aktiv livsstil og blandt andet spillet håndbold hele hendes liv. Anne er blevet revet med ind i cykelsporten af Emil og kan se behovet for cykeltøj der er lækkert at cykle med men som ikke koster alt for meget. Sammen udgør de et godt team, som står til rådighed hvis i har spørgsmål eller brug for anbefalinger i forhold til tøjet.

Signature

Emil Ravnsholt

Ejer & Stifter

Signature

Anne Holmskov

Ejer & Stifter